Herstel schade na een aardbeving

Herstel schade na een aardbeving

Het zal je maar gebeuren: je woont in Groningen en je woning of bedrijfspand ondervindt schade door een aardbeving. Veel inwoners van Groningen kunnen erover meepraten. Ondervond u ook schade na een aardbeving in Groningen, profiteer dan van de expertise en de jarenlange ervaring van Burema Bouw. De medewerkers zijn op de hoogte van alle bekende hersteltechnieken en brengen hun vakmanschap dagelijks in de praktijk. Niet voor niets herstelde het bouwbedrijf al veel aardbevingsschade voor inwoners van Groningen. Neemt u ook contact  op? Burema Bouw informeert u graag over de herstelmogelijkheden.?

Hulp bij schademelding?Hebt u behoefte aan begeleiding bij uw schademelding aan de NAM? Burema Bouw helpt u graag bij het invullen van het schadeformulier. Indien u dit wenst, is het bedrijf eveneens aanwezig tijdens de opname van de schade-expert. Zo zorgt u ervoor dat alle schade die ontstond tijdens een aardbeving in het taxatierapport komt te staan.?Burema Bouw kan u dus bijstaan in het gehele proces van schademelding tot herstel.

Burema Bouw is CVW (Centrum Veilig Wonen) erkend en voert in opdracht van het CVW ook woninginspecties en schade herstelprojecten uit.

Uw woning of bedrijfspand aardbevingsbestendig maken

In Nederland geldt wetgeving over hoe er veilig gebouwd moet worden. Aardbevingsbestendig bouwen is niet opgenomen in de huidige bouwregelgeving. Naar aanleiding van de aardbevingen in Noordoost Groningen verandert dat nu en is er een richtlijn opgesteld. Het opstellen van een definitieve bouwnorm duurt lang, omdat er veel partijen bij betrokken zijn en de impact groot is. Om er echter voor te zorgen dat huizen en gebouwen snel zo stevig en veilig mogelijk zijn, wordt gewerkt met een voorloper van de officiële bouwnorm: de Nederlandse Praktijkrichtlijn. Deze richtlijn gebruiken wij nu als uitgangspunt voor het bouwkundig versterken van woningen.

Recente projecten