Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Burema Bouw bv is gevestigd in ‘t Zandt in Noord-Groningen. Het bouw- en aannemersbedrijf is uw betrouwbare partner in nieuwbouwverbouwonderhoud, renovatie en herstelwerkzaamheden van schade na een aardbeving in Groningen. De onderneming werkt voor particulieren en bedrijven.

Burema Bouw werkt efficiënt met een relatief klein team. Dit komt de productiesnelheid ten goede. Mede dankzij het gebruik van de eigen machinale timmerfabriek blijft de kwaliteit op een constant hoog niveau.

Bij Burema Bouw staan de volgende waarden hoog in het vaandel: het bedrijf denkt met u mee en zorgt voor kwaliteit en een gedegen voorbereiding. Daarnaast werkt Burema Bouw uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen. Deze pluspunten vormen de basis voor een uitstekend en duurzaam eindresultaat.

Dankzij de jarenlange ervaring van het personeel, is Burema Bouw van vele markten thuis. Neem gerust contact op. Het bouwbedrijf praat u graag bij over uiteenlopende zaken, van een oriënterend gesprek tot en met de realisatie van uw bouwwensen. Uiteraard in de door u gewenste kwaliteit.

Burema Bouw is lid van Bouwend Nederland.

Recente projecten